Tristar – XL Grill Table Grill – 70 x 23 cm – 1800 W

Shipping Time: 1-10 business days Shipping cost:
Quantity:
In Stock
Free shipping worldwide
60 Day Returns
View Cart
Guaranteed safe checkout
Product Details
Product Details

Productbeschrijving

Met zijn allen aan tafel rond deze grote teppanyaki grillplaat van alpina; dat is een en al gezelligheid. Op deze doe-het-zelf-bakplaat van 70 centimeter lang en circa 23 centimeter breed grillt iedereen individueel zijn eigen stukje vlees, groenten en andere lekkernijen.

Weinig tot geen vet of olie nodig

Teppanyaki is een Japans woord en betekent letterijk ‘grillen op een ijzeren plaat’. In Japan bestaat deze gezonde manier van koken al zo’n 2000 jaar. De smaak en de structuur van het vlees blijft behouden door de snelle bereiding. Ook vitamines en mineralen van je groenten en andere ingrediënten blijven behouden door deze manier van bereiden. Je hebt bovendien weinig tot geen vet of olie nodig en dat maakt het klaarmaken van voedsel op deze manier ook erg gezond.

Met instelbare thermostaat en ‘fatcollector’

Deze alpina Teppanyaki plaat heeft een vermogen van 1800 Watt. Hij heeft een instelbare thermostaat waarmee je de ideale temperatuur voor je gerechtjes kunt instellen. Handig is ook de ‘fatcollector’. Hierin wordt het vet dat van de plaat druipt, opgevangen zodat het niet op de tafel terecht komt. De plaat is voorzien van een anti-aanbaklaagje dat eenvoudig te reinigen is. Even een vochtig doekje of sponsje erover en klaar. De sterke handvaten zorgen ervoor dat dit apparaat gemakkelijk neer te zetten en op te bergen is.

Specificaties:

  • Afmetingen 70 x 23 centimeter
  • Vermogen: 1800 Watt
  • Sterke handvaten
  • Including druppelopvang
  • Eenvoudig te reinigen
  • Instelbare thermostaat

There are no reviews yet

Write a Review
FREE DELIVERY

On all orders

FREE RETURNS

No questions asked return policy

NEED HELP? support@rafenna.com

We're always there for you

MONEY BACK GUARANTEE

Worry-free shopping

Top

Shopping cart

×