Retourbeleid & Terugbetalingen

 

Refunds & Return Policy

Bij Rafenna hechten we veel belang aan de tevredenheid van onze klanten en streven we naar een optimale winkelervaring. We begrijpen dat een product soms niet aan uw verwachtingen voldoet. Daarom hebben we een retourbeleid en terugbetalingsregeling voor particuliere klanten om u een passende oplossing te bieden.

Retourneren van een product: Indien u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling contact met ons opnemen om een retouraanvraag in te dienen. We zullen uw retouraanvraag zo snel mogelijk verwerken en u voorzien van instructies voor het retourneren van het product. Houd er rekening mee dat het product in dezelfde staat moet zijn als bij ontvangst en indien mogelijk in de originele verpakking geretourneerd moet worden.

Terugbetalingen: Zodra we het geretourneerde product ontvangen en hebben gecontroleerd of het aan onze retourvoorwaarden voldoet, zullen we overgaan tot de terugbetaling. De terugbetaling zal plaatsvinden via de oorspronkelijke betaalmethode, tenzij anders vermeld. Houd er rekening mee dat de verwerkingstijd van terugbetalingen kan variëren afhankelijk van uw betaalmethode en financiële instelling.

Neem voor meer informatie over ons retourbeleid en terugbetalingsregeling contact op met onze klantenservice. We staan klaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Terugbetalingen

Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail om te bevestigen dat we het hebben ontvangen en dat de terugbetaling wordt verwerkt. Het bedrag wordt automatisch teruggestort op de oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat de terugbetaling op je account verschijnt, afhankelijk van je bank.

Retourneren is gratis in de volgende gevallen:


  1. Het ontvangen product is beschadigd of verkeerd.

  2. Retourneren is ook gratis als je niet tevreden bent met het product. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met je aankoop bij Rafenna. Als het product niet aan je verwachtingen voldoet, kun je het kosteloos retourneren.

Retourneren is niet gratis in de volgende gevallen:


  1. De bestelling komt niet aan vanwege een verkeerd adres dat door jou is opgegeven.

  2. De bestelling komt niet aan vanwege uitzonderlijke omstandigheden buiten onze controle, zoals vertraging veroorzaakt door een natuurramp.

Hoe kan ik een retour, omruiling of terugbetaling aanvragen?

Als je een retour-, omruil- of terugbetalingsverzoek wilt indienen, volg dan de volgende stappen:  • Neem in het geval van een retour-, omruil- of terugbetalingsverzoek contact met ons op via e-mail op purchase@rafenna.com 

  • Nadat we de retour-, omruil- of terugbetalingsaanvraag hebben goedgekeurd, moet het product worden geretourneerd naar ons magazijn op het adres dat we aan jou verstrekken.  het artikel moet ongebruikt zijn

  • Je moet een trackingnummer verstrekken;
    • Zodra het trackingnummer is verstrekt (of zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen), wordt er een vervangend product verzonden of wordt er een terugbetaling teruggeboekt naar de kaart of oorspronkelijke betaalmethode die bij ons bekend is. Om een vervangend product te verzenden of een terugbetaling voor beschadigd of verkeerd product te verwerken, hebben we een trackingnummer nodig voor het geretourneerde artikel.