Betaalmethoden

Bij rafenna.com bieden we een breed scala aan veilige en gemakkelijke betaalmethoden om aan jouw voorkeuren te voldoen. Naast de gangbare creditcards zoals MasterCard, Visa, Discover en American Express, accepteren wij ook betalingen viaĀ  :Ā IDealĀ  ,Ā Bancontact ,Ā Klarna ,Ā Cash on Delivery , Bankoverschrijving.

Onze prioriteit is het waarborgen van de hoogste niveaus van veiligheid en bescherming tegen fraude. Om dit te bereiken, blijven we constant op de hoogte van de nieuwste beveiligingstechnologieƫn. We maken gebruik van geavanceerde beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat jouw creditcardgegevens, contactgegevens en verzend-/facturatiegegevens veilig en vertrouwelijk blijven.

Ā 

Onze prioriteit bij rafenna.com is het waarborgen van de veiligheid en het gemak van jouw betalingen. Daarom bieden wij verschillende betrouwbare betaalmethoden aan, waaronder creditcards, PayPal, iDeal en Bancontact.

Om jouw gegevens te beschermen, maken wij gebruik van een beveiligde verbinding en SSL-encryptie. Dit zorgt ervoor dat de uitwisseling van gegevens tussen jouw browser en onze server volledig versleuteld is en niet door derden kan worden onderschept.

Bij het plaatsen van een bestelling wordt het bedrag direct gereserveerd zodra de creditcardtransactie is goedgekeurd. Je ontvangt een orderbevestiging en het bedrag wordt gedebiteerd op het moment van verzending.

Indien de creditcardtransactie niet wordt goedgekeurd, wordt je bestelling geannuleerd. Neem in dat geval contact op met je bank of kaartverstrekker voor verdere assistentie.

Naast onze beveiligingsmaatregelen, voeren we ook identiteitsverificatie uit en monitoren we verdachte activiteiten om fraude te voorkomen.

Jouw Betaling is in Goede Handen

Paypal

Voor jouw gemak bieden we ook PayPal als betaalmethode aan. Je kunt eenvoudig een PayPal-account aanmaken op hun website en meer informatie vinden over hoe PayPal werkt.

https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/home. Voor meer informatie over hoe PayPal werkt, kun je terecht opĀ https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/how-paypal-works.

Bij rafenna.com streven we ernaar om jouw betalingen veilig en vertrouwd te laten verlopen. Jouw privacy en tevredenheid zijn onze topprioriteit.