NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil je liever direct met ons chatten? Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur op +316 83517313

 

tela plana celular esboco 318 39730 40x40 1 peg5f0jmyk6s51ao8zc3rkza9nhmggufrrrrd8hn68 pesiitm3t1kmc7tlguz77j3w926k3590i963lbtx1s

Phone: +316 83517313
Email: Purchase@rafenna.com

truck 40x40 1 peg5f4azpwbxfh57n0ym1k14n6z3b99d4adpacc2hc pesiiujxzvlwnts8bddts0vcug1xaucqudtl2lsivk

Stationspark 8a 4462 DZ Goes

Heeft u vragen over hoe wij uw bedrijf kunnen helpen?

Stuur ons een e-mail en we nemen spoedig contact met u op.

Contacteer Ons

Welkom bij Rafenna! We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden, opmerkingen te ontvangen en u de ondersteuning te bieden die u nodig heeft.

Heeft u vragen?

Als u vragen heeft over onze producten, bestellingen, levering of iets anders, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de informatie die u nodig heeft.

Opmerkingen en Feedback

We hechten veel waarde aan uw mening. Als u opmerkingen of feedback heeft over uw ervaring met Rafenna, horen we dat graag. Uw input helpt ons onze service voortdurend te verbeteren en aan uw verwachtingen te voldoen.

Ondersteuning Nodig?

Heeft u technische problemen met onze website, betalingsproblemen of heeft u hulp nodig bij het plaatsen van een bestelling? Neem gerust contact met ons op. We zullen ons best doen om u de benodigde ondersteuning te bieden.

Hoe kunt u contact met ons opnemen?

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen:

  • Contactformulier:

    Vul ons online contactformulier in op onze website, en we zullen zo snel mogelijk reageren.

Specifieke Vragen:

  • Meubelvragen:

Als u specifieke vragen heeft over onze meubels, zoals afmetingen, materialen, kleuren of ontwerpen, zijn wij hier om u te helpen. We kunnen u gedetailleerde informatie verstrekken en u adviseren over de beste keuzes voor uw behoeften.

  • Montage:

Helaas bieden we momenteel geen montageservice aan. Als u vragen heeft over de montage van meubels die u bij ons heeft gekocht, staan we klaar om algemeen advies te geven, maar we voeren geen feitelijke montage uit.

Als u een product wilt retourneren, vragen we u vriendelijk om het retourproces te starten door ons uw bestelnummer en reden voor retournering te sturen via dit contactformulier. We zullen vervolgens de nodige stappen ondernemen om uw retourzaken af te handelen.

Werken Met Ons ?

Als u geïnteresseerd bent in het werken met Rafenna of deel wilt uitmaken van ons team, nodigen we u uit om altijd contact met ons op te nemen. U kunt uw CV sturen via het E-mail Info@rafenna.Com , en we zullen uw gegevens bekijken. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen die ons kunnen versterken.

Vragen Over Ons Affiliate Programma

Voor marketeers die geïnteresseerd zijn in ons affiliate programma, bieden we een zeer aantrekkelijk commissieprogramma aan. Als u vragen heeft over hoe u met ons kunt samenwerken als affiliate marketeer, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder en bieden alle benodigde informatie.

Uw Betrouwbare Leverancier voor Kwaliteitsproducten

Als betrouwbare leverancier zijn wij er trots op een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten aan te bieden om aan uw behoeften te voldoen. Onze toewijding aan klanttevredenheid staat centraal in ons bedrijf, en we streven ernaar betrouwbare producten te leveren die aan uw verwachtingen voldoen. Of u nu op zoek bent naar stijlvolle meubels, trendy huisaccessoires of andere kwaliteitsartikelen, wij zijn hier om oplossingen te bieden die aan uw wensen voldoen. We verplichten ons tot het handhaven van hoge kwaliteits- en servicenormen, en we kijken ernaar uit om u te helpen de producten te vinden die bij uw levensstijl passen.

Onze Belofte

Bij Rafenna streven we naar uitmuntendheid in klantenservice. We streven ernaar om uw vragen en verzoeken zo snel en efficiënt mogelijk te beantwoorden. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor alle zaken met betrekking tot Rafenna. We kijken ernaar uit om van u te horen en u te helpen op welke manier dan ook.

Met vriendelijke groet,

Rafenna