Classic Fire Elektrische Sfeerhaard Verona – Vrijstaande Elektrische Kachel – Vlameffect – 1800-2000 Watt – Zwart

Shipping Time: 1-10 business days Shipping cost:
Quantity:
In Stock
Free shipping worldwide
60 Day Returns
View Cart
Guaranteed safe checkout
Product Details
Product Details

Productbeschrijving

Gezelligheid kent geen tijd. Met deze elektrische sfeerhaard Verona van Classic Fire zit je er ook nog eens heel warmpjes bij, letterlijk en figuurlijk. Door het gebruik van elektrische verwarming hoef jij geen gas te gebruiken. Wel zo prettig met de opgelopen gasprijzen van de afgelopen maanden. Deze mooie elektrische kachel op pootjes heeft een vintage look en werkt met LED’s die ‘echte’ vlammetjes maken voor een extra gezellig effect. De haard geeft met zijn 1800 tot 2000 Watt aan vermogen heel veel warmte af.

Temperatuur aanpassen

Aan de zijkant heeft de haard een bedieningspaneel met 3 knoppen. De aan-/uitschakelaar regelt de stroomvoorziening naar alle functies van de kachel. Zet je temperatuurknop aan, dan kun je vervolgens met de instelbare thermostaat, een draaiknop, de temperatuur aanpassen naar je persoonlijke voorkeur.

Geniet van een gezellige sfeer en elektrische verwarming

Je kan er ook voor kiezen alleen de vlammetjes te laten branden voor de sfeer. Dan blijf je van de temperatuurknoppen af. Het wordt dan niet warm, maar je geniet wel van de gezellige sfeer van een echte haard. De 10 energiezuinige LED-lampen van 1,2 Watt creëren het vlameffect. Dit vlammende lichteffect zit verstopt achter een stapeltje ‘houtblokken’. Samen geven ze de illusie van vuur.

Verplaatsbaar

De elektrische kachel heeft een geïntegreerd handvat. Zo heb je meer grip als je hem wil verplaatsen. Je kan de elektrische sfeerhaard overal gebruiken als effectieve bijverwarming. Als er maar een geaard stopcontact in de buurt is en je hem op een vlakke ondergrond plaatst in een droge ruimte. Zo geef je in de handomdraai extra sfeer en warmte aan je woonkamer, eethoek, werkkamer of slaapkamer.

Past bij elk interieur

Het sfeerhaardje staat erg decoratief en past bij elk interieur. Of je nu een klassieke, moderne, industriële of bohemien smaak hebt; met zijn ‘gietijzeren’ uitstraling en retro details is deze haard een echte blikvanger.

Specificaties Classic Fire Elektrische Sfeerhaard Verona

  • Model: AJ-413
  • Nominale spanning: 220-240 Volt, 50 Hz
  • Nominaal vermogen: 1800-2000W
  • Instelbare thermostaat
  • Alleen vuureffect of ook verwarming
  • Verlichting: 10x LED, 1,2 Watt
  • Afmetingen haard: 38 x 23 x 46 cm

There are no reviews yet

Write a Review
FREE DELIVERY

On all orders

FREE RETURNS

No questions asked return policy

NEED HELP? support@rafenna.com

We're always there for you

MONEY BACK GUARANTEE

Worry-free shopping

Top

Shopping cart

×