alpina Heater Terrasverwarmer – Elektrische Verwarming – Verwarmd én Verlicht – Binnen en Buiten Gebruik – Infrarood – Hangend – 2000W

Shipping Time: 1-10 business days Shipping cost:
Quantity:
In Stock
Free shipping worldwide
60 Day Returns
View Cart
Guaranteed safe checkout
Product Details
Product Details

Productbeschrijving

Terrasverwarmers zorgen ervoor dat je veel vaker en langer buiten kan zitten. Verleng ook het buitenseizoen met een heater op je balkon, terras of onder je overkapping met deze elektrische terrasverwarmer van alpina! Naast gebruik buitenshuis kun je deze elektrische verwarming prima binnen ophangen als (extra) plaatselijke verwarmer in een schuur, garage of werkplaats. Zo’n elektrische verwarming is voordeliger in gebruik dan een heater op gas, zeker met de gestegen gasprijzen van de afgelopen maanden en verwarmt ook gerichter. De heater heeft een behoorlijk vermogen van 2000 Watt en is geschikt voor ruimtes van 12 tot 18m². Naast verwarmen geeft de terrasverwarmer van alpina ook een goede hoeveelheid licht af zodat je ook in de avonduurtjes buiten kunt blijven zitten.

Infrarood Verwarming

Aan de terrasheater zit een 1,9 meter lang snoer, waarmee je hem aansluit op een stopcontact. Je bedient de elektrische verwarming met de aan-/uit-schakelaar aan de achterkant. Zet de knop om en je voelt snel de temperatuur oplopen. Deze terrasverwarming van alpina werkt met infrarood verwarming en bevat een reflectorverwarmingssysteem met een gold coated HeLeN-lamp. Dat is een speciale halogeenlamp met een goudkleurig laagje over het verwarmingselement die zorgt voor een hogere warmte-intensiteit, gelijkmatige warmteverdeling en ook nog sfeervol licht. Deze HeLeN-lamp is extra krachtig, levert een zeer hoog rendement, heeft een groot verwarmend vermogen en bovendien een groot bereik (12-18m²). De terrasverwarmer bespaart daarmee 30% tot 40% elektriciteit in vergelijking met traditionele heaters. Ook heeft hij een lage windgevoeligheid, waardoor de wind weinig invloed op de warmte en er dus amper warmteverlies optreedt. Dat maakt de heater geschikt voor zowel een besloten als een meer open terras.

Hangend aan muur of plafond

Bij de verwarming zit een montageset die bestaat uit beugels en schroeven. Daarmee hang je de heater op aan een wand of plafond. Erg praktisch, want zo hangend neemt hij geen vloerruimte in. De verwarmer is circa 57 x 11,5 x 11 centimeter groot. Je kan hem kantelen en dus de warmte richten naar de plek die je wil.

Beschermd tegen water

De heater heeft een IP55-bescherming, wat wil zeggen dat hij stofdicht is en spuitwaterdicht. Hij kan dus prima een buitje doorstaan en zelfs het water van een tuinslang overleven. De heater is ook beveiligd tegen oververhitting.

Specificaties alpina Heater Terrasverwarmer 2000W

 • Gebruik: binnen en buiten
 • Bescherming: IP55 (stofdicht en spuitwaterdicht)
 • Verwarmd én verlicht
 • Infrarood, gouden HeLeN halogeenlamp
 • Onmiddellijke verwarming
 • Wand- of plafondmontage
 • Oververhittingbeveiliging
 • ON/OFF schakelaar
 • Verwarmingsoppervlak: 12-18m²
 • Nettogewicht: ca. 1,35kg
 • Afmeting: ca. 57×11,5x11cm
 • Lengte netsnoer: ca. 1,9 meter
 • Model: XD-YS2000NL

There are no reviews yet

Write a Review
FREE DELIVERY

On all orders

FREE RETURNS

No questions asked return policy

NEED HELP? support@rafenna.com

We're always there for you

MONEY BACK GUARANTEE

Worry-free shopping

Top

Shopping cart

×