Alpina Hakmolen – 0,36L – 200 Watt – RVS – Vaatwasbestendig – Wit

Shipping Time: 1-10 business days Shipping cost:
Quantity:
In Stock
Free shipping worldwide
60 Day Returns
View Cart
Guaranteed safe checkout
Product Details
Product Details

Productbeschrijving

Ingrediënten klein maken doe je voortaan heel gemakkelijk met deze witte hakmolen van Alpina. Hij maalt ze namelijk met 1 druk op de knop. Malen met deze chopper gaat veel sneller dan snijden met de hand. Waar wacht je dus op?

Compact

Het bakje van deze hakmolen heeft een inhoud van 0,36 liter en het apparaat heeft een vermogen van 200 Watt. Dat maakt hem groot genoeg om goed werk te leveren en compact genoeg om beperkt ruimte in te nemen.

RVS en kunststof

Het mesgedeelte bestaat uit 2 snijbladen van roestvrij staal. RVS is een fijn materiaal voor in de keuken. Het is scherp, duurzaam en weert bacteriën en corrosie. De andere onderdelen zijn gemaakt van stevig kunststof. Op het transparante bakje lees je af tot hoe ver je hem maximaal kan vullen.

Allerlei soorten voedsel

Met deze hakmolen maal je allerlei soorten voedsel klein. Denk aan brood, groente, fruit, kruiden, noten, crackers en koekjes, maar ook rund- en varkensvlees. Zo maak je bijvoorbeeld zelf heel gemakkelijk babyvoeding, humus of pesto. Of wat dacht je van de basis van een saus of een fijne notenmix over je salade? En betraande ogen bij het uien snijden is hiermee ook verleden tijd!

Pulseren

Je bedient de chopper met de drukknop bovenop het motorgedeelte. Deze hakmolen heeft een pulseerfunctie. Hoe langer de puls aanhoudt, hoe fijner de textuur. Gebruik korte pulsen voor grover gesneden etenswaren. Zo bepaal je zelf het vermalingsniveau.

Veilig gebruik

De hakmolen is voorzien van een vergrendelingssysteem. Dit zorgt ervoor dat de messen alleen gaan draaien, wanneer de lipjes op het motorgedeelte goed aansluiten op de gleuven van de kom. Wel zo veilig! De anti-slip pootjes geven de hakmolen stabiliteit.

Schoonmaken

De kom en het messensysteem mogen na gebruik in de vaatwasser. Het beste spoel je deze onderdelen onmiddellijk af als je klaar bent. Het motorgedeelte neem je af met een vochtige doek.

Details Alpina hakmolen

  • Inhoud: 360 milliliter
  • Directe bediening met knop
  • 1 snelheid
  • Vergrendelingssysteem
  • Anti-slip pootjes
  • Pulseerfunctie
  • Kunststof kom met slipvaste poten
  • Roestvrijstalen mes
  • Vermogen: 200 Watt
  • Voltage: 220-240 Volt, 50/60 Hz

There are no reviews yet

Write a Review
FREE DELIVERY

On all orders

FREE RETURNS

No questions asked return policy

NEED HELP? support@rafenna.com

We're always there for you

MONEY BACK GUARANTEE

Worry-free shopping

Top

Shopping cart

×